WAT WIJ AAN U IN REKENING BRENGEN

 • TARIEF

  Arbeidskosten op basis van vooraf geraamde uren

  In beginsel biedt Ostraka belastingadviseurs haar diensten aan op basis van het principe: tarief maal het vooraf aantal geschatte uren. Hierbij hanteren wij de volgende uitgangspunten:

  • eerste gesprek (ongeacht de duur): gratis;
  • korte telefoongesprekken: gratis;
  • pro-forma bezwaar of beroep: gratis;
  • uurtarief belastingadvies, bezwaar of beroep: € 115;
  • uurtarief spoedzaken: € 160;
  • uurtarief belastingaangifte: € 90.

  Voor particulieren zijn deze tarieven inclusief BTW. Voor ondernemers zijn deze tarieven exclusief BTW.

  Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht is het mogelijk om andere afspraken te maken. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking, waarna wij u een aantrekkelijk voorstel zullen doen.


  Reiskosten

  Wij werken in beginsel regionaal binnen de gemeenten Altena, Dordrecht, Drimmelen, Geertruidenberg, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Heusden, Lingewaal, Molenlanden, Maasdriel, Papendrecht, Sliedrecht, Waalwijk en Zaltbommel.

  Aangezien wij persoonlijk contact met klanten belangrijk vinden en wij van mening zijn dat geld daarvoor geen belemmering behoort te zijn, bezoeken wij u binnen deze regio zonder dat kilometerkosten of reistijd in rekening worden gebracht. Voor bezoek aan overheidsinstanties (bijvoorbeeld ten behoeve van een hoorzitting of raadpleging van stukken), of een rechterlijke instantie in verband met uw opdracht, worden wel kilometerkosten en reistijd in rekening gebracht.

  Buiten deze regio verrichten wij ook werkzaamheden, maar in dat geval brengen wij wel kilometerkosten ad € 0,30 (exclusief BTW) in rekening en wordt reistijd gefactureerd naar een tarief van € 50 (exclusief BTW) per uur.


  Overige onkosten

  Eventuele overige onkosten die wij ten behoeve van u maken, bijvoorbeeld griffierechten bij een rechterlijke instantie, worden door Ostraka belastingadviseurs aan u doorberekend. Zie verder onze Algemene voorwaarden.


 • RESULTAATAFHANKELIJK TARIEF

  In sommige belastingzaken is het mogelijk om te werken tegen een lager uurtarief in combinatie met een bonus bij een succesvolle afronding. Neem contact op met Ostraka belastingadviseurs voor de mogelijkheden.


  NO CURE NO PAY

  Omdat het financiële belang van een bepaalde belastingzaak voor u te klein kan zijn om een belastingadviseur tegen uurtarief in te huren, doen wij ook aanbiedingen op basis van no cure no pay.

  Het door u te betalen bedrag wordt daarbij (gedeeltelijk) bepaald op een percentage van uw daadwerkelijke belastingbesparing.

  In dat geval ontvangt u van ons de rekening met het afgesproken percentage pas nadat door u de belastingbesparing is gerealiseerd. Op deze wijze loopt u geen financieel risico bij het inschakelen van Ostraka belastingadviseurs.

  Neem contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking.


  GRATIS QUICKSCAN

  Ook als u geen concrete vraag of probleem heeft, kan het mogelijk voor u wel interessant zijn om Ostraka belastingadviseurs in te schakelen. Om kennis te maken met onze diensten bieden wij betreffende een aantal onderwerpen een gratis QuickScan aan.

  Bij een QuickScan nemen wij een bepaald onderwerp of bepaalde zaak eerst kosteloos onder de loep.

  Indien wij besparingsmogelijkheden vinden, worden die met u besproken waarna er afspraken kunnen worden gemaakt over het daadwerkelijk realiseren van die besparingsmogelijkheden en het tarief dat wij daarvoor in rekening zullen brengen.

  Neem contact op met ons voor de mogelijkheden voor een gratis QuickScan.

  , datum .

  14-02-2021.


 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.