ostraka
ostraka
BELASTINGADVIES INKOMSTENBELASTING

BELASTINGADVIES INKOMSTENBELASTING

Er zijn diverse momenten in het leven, zoals bij de aankoop van een (andere) woning, bij een echtscheiding of bij ontslag, waarop u beslissingen neemt die gevolgen kunnen hebben voor de hoeveelheid belasting die u nu of in de toekomst betaalt. Op zulke momenten is het verstandig om onafhankelijk belastingadvies te vragen. Bij een echtscheiding is het bijvoorbeeld van belang dat duidelijk is hoe het zit met de aftrekbaarheid van hypotheekrente voor de eigen woning en wat de belastinggevolgen van alimentatie zijn.

Vaak is het inwinnen van belastingadvies in een vroeg stadium het meest effectief. Op dat moment kan de situatie vaak nog worden beïnvloed om het voor u meest voordelige resultaat te behalen. Met het tijdig inwinnen van een goed belastingadvies kan vaak belasting worden bespaard.

Of het een korte vraag betreft of een omvangrijk fiscaal probleem, de deskundigheid van Ostraka belastingadviseurs kan u helpen.

NIEUWS INKOMSTENBELASTING

Belastingnieuws vermelden wij op onze nieuwspagina. Mogelijk is voor u interessant:

MIDDELINGSVERZOEK INKOMSTENBELASTING

Wanneer u gedurende een aantal jaren sterk wisselende inkomsten heeft, betaalt u mogelijk in het ene jaar belasting tegen een hoger tarief dan in het andere jaar. In bepaalde gevallen is het mogelijk de belastingbedragen over drie jaren te middelen, waardoor het totaal te betalen bedrag lager wordt.

Wij kunnen voor u berekenen of het verstandig is een middelingsverzoek bij de Belastingdienst in te dienen.

OP ZOEK NAAR BELASTINGADVIES?

Bent u op zoek naar belastingadvies over een specifieke kwestie, of wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op met Ostraka belastingadviseurs voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Ostraka belastingadviseurs BV    Postbus 44     4284 ZG   RIJSWIJK N-Br.     T 0183-76 05 22     info@ostraka.nl