ostraka
ostraka
Inkomstenbelasting

DIENSTEN BETREFFENDE INKOMSTENBELASTING

Om u een beeld te geven waarmee Ostraka belastingadviseurs u onder andere van dienst kan zijn betreffende de inkomstenbelasting, volgt hieronder een korte opsomming. U kunt doorklikken naar de diverse onderwerpen die op de volgende pagina’s worden uitgewerkt.

Belastingadvies inkomstenbelasting

Belastingadvies is meer dan het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. Door ons goed op de hoogte te stellen van uw persoonlijke situatie zorgen wij dat u optimaal gebruik kunt maken van uw belastingbesparingsmogelijkheden.

Belastingaangifte inkomstenbelasting

Behalve voor belastingadvies kunt u bij Ostraka belastingadviseurs ook terecht voor het invullen van uw belastingaangifte inkomstenbelasting en daaraan gerelateerde zaken.

Het doen van een belastingaangifte inkomstenbelasting is niet altijd eenvoudig. Belastingregelgeving verandert namelijk voortdurend. Wij maken voor uw belastingaangifte gebruik van onze uitgebreide kennis van de actuele belastingregelgeving.

 

Bezwaar en beroep aanslag inkomstenbelasting

Heeft de Belastingdienst u een aanslag inkomstenbelasting opgelegd en bent u het daar niet mee eens, of heeft u van de Belastingdienst een uitspraak op bezwaar gekregen waar u het niet mee eens bent? Ostraka belastingadviseurs kan uw kansen in bezwaar of beroep in beeld brengen en voor u een bezwaarschrift of een beroepschrift indienen.

MEER WETEN? VRAAG HET ONS

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inkomstenbelasting? Neem contact op met Ostraka belastingadviseurs voor een vrijblijvende kennismaking. Uw wensen staan bij ons voorop en wij zijn gedreven om passend maatwerk te leveren.

 

Ostraka belastingadviseurs BV    Postbus 44     4284 ZG   RIJSWIJK N-Br.     T 0183-76 05 22     info@ostraka.nl